Όροι Χρήσης

Επιστροφή προϊόντος

Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα επιστροφής των εμπορευμάτων μέσα στο χρονικό διάστημα των 10 ημερών από την ημ/νία παραλαβής της παραγγελίας.

Αρχικά θα πρέπει να μας ενημερώσετε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την κατάσταση των προϊόντων που επιθυμείτε να επιστρέψετε, τον λόγο επιστροφής και το νούμερο της παραγγελία σας. Αντίστοιχα θα σας ενημερώσουμε για την αποδοχή και το νούμερο επιστροφής των προϊόντων. Όταν παραλειφθούν τα προϊόντα, θα ελέγξουμε την κατάστασή τους και αντίστοιχα θα σας ενημερώσουμε για την αντικατάσταση τους. Επομένως θα πρέπει τα προϊόντα να είναι αχρησιμοποίητα, να είναι σε άρτια φυσική κατάσταση για να είναι αποδεκτά και για να εγκριθεί η αντικατάσταση.

Σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα, να είναι ξανά συσκευασμένα στην αρχική τους συσκευασία και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι με την επωνυμία της εταιρίας.

Η αντικατάσταση θα γίνεται άμεσα, ύστερα από τον έλεγχο των παραληφθέντων προϊόντων. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ζημιά, η εταιρεία δεν θα εγκρίνει την αντικατάσταση τους. Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη και μόνο.

Αντικατάσταση προϊόντος

Σε περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος με κάποιο άλλο, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, να ελεγχθεί και να εγκριθεί από το αντίστοιχο τμήμα.
Κατόπιν έγκρισης, το τμήμα πωλήσεων θα ετοιμάσει την αλλαγή του προϊόντος και την αποστολή του. Η αποστολή του προϊόντος επιβαρύνει τον παραλήπτη και μόνο.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

feedback